Vragen en offertes Vragen en offertes
0345 - 631 581
Locatie Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
 

    Home Antislip Ondergronden Uw voordelen Over ons Contact    
         
         
         
    Werkwijze    
         
         
         
   

Een Slidex antislip behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door grondig opgeleide specialisten. Deze specialisten brengen de speciale vloeistoffen aan om de etsende werking te laten plaatsvinden. Deze vloeistoffen worden afhankelijk van de samenstelling gedurende 1 tot 2 uur blijvend verdeeld om de homogene reactie te bevorderen. Na voldoende stroefheid wordt de reactie geneutraliseerd en vindt afsluitend nog een dieptereiniging plaats.

Werkwijze slidex

Veilige stroeve vloeren
Elke behandeling begint en eindigt met een gladheidmeting door middel van de FSC 2000 Print om het resultaat te toetsen en de voelbare verbetering zichtbaar te maken. Hiervan ontvangt u na de behandeling een bewijs van in de vorm van een rapport. 

Minimale hinder
Vergeleken met andere antislip behandelingen wordt een Slidex behandeling binnen een relatief korte tijd gerealiseerd. Gemiddeld neemt het 2 tot 3 uur in beslag om uw vloer stroef te maken, daarnaast is het ook een eenmalige behandeling. Het grote voordeel hiervan is dat u maar een korte tijdsduur niet gebruik kunt maken van uw vloer en u er maar éénmalig ‘hinder’ van ondervind. Binnen dit tijdsbestek wordt de ondergrond behandelt, grondig gereinigd en schoongespoeld. Door de microscopische inwerking kan de vloer direct na behandeling in gebruik worden genomen. Geen droogtijden of uitharding tijden zoals bij een coating wel het geval is.

 

Welke ondergronden
zijn geschikt?


Tegelvloeren
-  Keramisch
-  (on)Geglazuurd
-  Dubbelhardgebakken
-  Plavuizen
-  Porcenalato

Natuursteen
-  Graniet
-  Marmer
- Travertin

Overig
-  Leisteen
-  Granito
-  Beton

   
         
         
         
             
       

Slidex is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

   Sanifix.nl - Professionele reparaties
   Slidex.nl - Antislipbehandelingen
   Proffill.nl - Doe-het-zelf reparatiesets

   
           
           
   
 Logo Proffill
     
    Slidex Antislipsystemen - onderdeel van Sanifix | Neem contact met ons op! | Webdesign: Devaca - Creative Support