Vragen en offertes Vragen en offertes
0345 - 631 581
Locatie Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
 

    Home Antislip Ondergronden Uw voordelen Over ons Contact    
         
         
         
    Uw voordelen    
         
         
         
   

U kent het wel, een gladde vloer welke in combinatie met vocht gevaarlijk glad kan worden. Slidex antislip maakt uw vloeren (weer) stroef onder natte toestand, zodat valpartijen en uitglijden op gladde vloeren kunnen worden voorkomen. Met een antislip behandeling verkleint u de kans op ernstig letsel bij uzelf of uw bezoekers.  Door de speciale antislip behandeling hoeft u niet in te leveren op design, één van de vele voordelen ten opzichte van vloercoating. Door te kiezen voor een Slidex antislip behandeling profiteert u van vele voordelen: 

Antislip coating versus met Slidex
In onderstaande vindt u een duidelijk overzicht waar een antislip coating wordt vergeleken met onze antislip behandeling speciaal ontwikkeld voor steenachtige ondergronden. Met een antislip coating loopt u er al snel tegen aan dat het gehele oppervlak vrij gemaakt dient te worden voor de behandeling. Voor een Slidex antislip behandeling is dit geen noodzaak, onze experts kunnen ook om objecten heen werken. Wilt u deze objecten in de toekomst nog verplaatsen raden wij u uiteraard wel aan om het oppervlak hieronder ook te laten behandelen. 

  Veelvoorkomende vragen Slidex antislip Antislip coating
  Verwijderen objecten? niet nodig Noodzakelijk
  Wie verwijdert objecten? n.v.t. eigenaar
  Wie herplaatst objecten? n.v.t. eigenaar
  Wanneer betreden vloer? direct na minimaal 6 uur
  Vochtig maken? direct na 24 uur
  Mat plaatsen? direct na 1 week
  Kan behandeling loslaten? onmogelijk ja, mogelijk
  In kleur leverbaar? nee ja
  Garantie max. 6 jaar 1 jaar
  Stroefheidsmeting vooraf? ja ja
  Stroefheidsmeting nadien? ja nee, na 24 uur
  Speciaal schoonmaakmiddel? nee ja
  Makkelijk te reinigen? ja niet altijd

Antislip behandeling voor stroeve vloer
De Slidex anti slip behandeling is speciaal ontwikkeld naar de behoefte van onze klanten en om de nadelen van een anti slip coating te voorkomen. De behandeling is een op het oog onzichtbare behandeling waardoor u niet in hoeft in te leveren op het design van uw vloer. Met een anti slip coating verandert u altijd het uiterlijk van uw vloer doordat er een extra laag op de ondergrond komt. De speciale behandeling bestaat uit vloeistoffen met daarin reactiestoffen welke een etsende werking hebben met de minerale bestanddelen in het oppervlak. Deze minuscule bijna onzichtbare bewerking zorgt ervoor dat nattigheid onder de voeten weg kan en voorkomt een waterfilm (aquaplaning) welke gladheid veroorzaakt.

 

Uw voordelen
Onzichtbare behandeling
Duurzaam
Korte behandeltijd
Eenvoudig te reinigen
Topkwaliteit
3 tot 6 jaar garantie
Aanbevolen door deskundigen


Conclusie
Een antislip behandeling van Slidex staat garant voor snelheid, hygiëne, stroefheid en garantie. Doordat een Slidex antislip behandeling gemiddeld 1 tot 2 uur duurt ondervind u minimale hinder van de behandeling en kunt u de vloer weer snel in gebruik nemen. Ook is de vloer makkelijk schoon te houden doordat er geen structuur op de vloer wordt aangebracht voor stroefheid. Een antislip coating bemoeilijkt vaak het schoonmaken door de aangebrachte structuur, waar ook vuil zich sneller aan hecht. 

   
         
         
         
             
       

Slidex is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

   Sanifix.nl - Professionele reparaties
   Slidex.nl - Antislipbehandelingen
   Proffill.nl - Doe-het-zelf reparatiesets

   
           
           
   
 Logo Proffill
     
    Slidex Antislipsystemen - onderdeel van Sanifix | Neem contact met ons op! | Webdesign: Devaca - Creative Support