Anti slip tegels
Bekend van SBS6

Tegels antislip maken

Bent u van plan uw tegels te laten behandelen? Slidex is de perfecte partner in antislip. Bij Slidex geniet u namelijk van de volgende voordelen:

 • Uw vloer voldoet aan de stroefheidsnorm.
 • U ontvangt 3 jaar garantie.
 • U weet zeker dat de antislip behandeling niet loslaat.
 • U kunt de vloer na twee uur weer betreden.
 • De behandeling is volledig onzichtbaar. Dit betekent dat het aanzicht van uw vloer niet wordt aangetast.
Scroll voor meer

Tegels antislip maken

Uw tegels volledig slip proof!

Door uw tegels antislip te laten maken voorkomt u onnodige valpartijen en onveilige situaties. Slidex is uw expert op het gebied van antislip! Zo kunnen wij u voorzien van een antislip vloer, een antislip trap en/of natuurlijk uw tegels antislip maken. Dit is onze specialiteit en doen wij al bijna 30 jaar met groot plezier. Met onze geavanceerde methode zorgen wij voor tegels die stroef blijven in natte toestanden: wel zo veilig!

Hoe werkt een antislip behandeling?

De tegels worden eerst schoongemaakt. Vervolgens behandelen onze professionals de tegels. Direct na de behandeling kunnen de tegels weer worden betreden. Zonder overlast kunnen er dus grotere oppervlakten antislip worden gemaakt.

Naast de snelheid is de antislip behandeling ook onzichtbaar. Het uiterlijk van de gekozen tegels blijft volledig intact. En dit alles met wel 3 jaar garantie.

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581
Antislip tegels

Ondergronden

Deze ondergronden kunnen we antislip maken

Tegelvloeren

 • Keramisch
 • Plavuizen
 • Porcelanato

Natuursteen

 • Graniet
 • Marmer
 • Travertin

Overig

 • Leisteen
 • Granito
 • Beton

Waarom een antislip behandeling?

Zakelijk

Maakt u gebruik van tegels in uw bedrijfsruimte? Dan wilt u voorkomen dat deze glad worden in natte toestanden. Gladde tegels kunnen namelijk ongelukken en ongewenste situaties veroorzaken. Als werkgever wilt u een zo veilig mogelijke werkomgeving voor uw werknemers en ruimte voor uw klanten creëren. Hiervoor is Slidex de ideale oplossing!

Particulier

Tegels zijn de meest toegepaste ondergrond in vochtige en sanitaire ruimtes. Denk aan badkamers, keukens en zwembaden. Een groot nadeel is dat tegels erg glad kunnen worden in natte toestanden. Ook voor particulieren biedt Slidex een uitkomst!

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581

Antislip Tegels

Projecten die antislip gemaakt kunnen worden

Tegels antislip maken balkon

Balkon

Tegels antislip maken badkamer

Badkamer

Tegels antislip maken binnen

Beton galerij

Tegels antislip maken parkeergarage

Parkeergarage

Tegels antislip maken zwembad

Zwembad

Tegels antislip maken tuin

Buiten terras

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581
Vertrouwd door 200+ bedrijven

De werkwijze van Slidex

Slidex werkt volgens een vaste werkwijze. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit en service garanderen.

anti slip tegels behandeling

1. Stroefheidsmeting

Onze experts beginnen de antislip behandeling van uw tegels met een stroefheidsmeting. Tijdens de stroefheidsmeting wordt gemeten hoe stroef uw tegels waren voor de behandeling. Hierdoor kan u achteraf duidelijk resultaat zien.

2. Reiniging

Uw tegels dienen volledig gereinigd te worden. Dit zorgt namelijk voor een optimale hechting. Dit doen wij door middel van onze professionele reinigingsapparatuur en -middelen.

3. Antislip behandeling

Zodra uw tegels goed gereinigd zijn kan de antislip behandeling uitgevoerd worden. Wij brengen deze behandeling aan met onze professionele apparatuur.

4. Reiniging

Na de inwerkperiode van de antislip behandeling zorgen wij ervoor dat overtollig middel wordt verwijderd en dat uw tegels er prachtig schoon uitzien.

5. Stroefheidsmeting

Wij sluiten de antislip behandeling af met een laatste stroefheidsmeting. Hierna wordt duidelijk wat het resultaat is van de antislip behandelen. Dit resultaat wordt uiteraard met u gedeeld.