Vragen en offertes Vragen en offertes
0345 - 631 581
Locatie Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
 

    Home Antislip Ondergronden Uw voordelen Over ons Contact    
         
         
         
    Over ons    
         
         
         
   

Vanaf 1995 is Slidex uw specialist op het gebied van antislip behandelingen voor diverse ondergronden. Wij maken Nederland weer veilig door vloeren stroef te houden in natte toestand. Hiervoor maken wij geen gebruik van coating, maar behandelen we de vloer met ons speciaal hiervoor ontwikkelt product

In de afgelopen jaren hebben wij ons met veel succes gespecialiseerd op het stroef maken van steenachtige ondergronden. Deze antislip behandeling komt het beste tot zijn recht op het moment dat de vloer vochtig is.

In het programma 'Feiten en Fabels' op SBS6 werd aandacht aan onze antislipbehandeling besteed:Wanneer uw vloer intensief wordt gebruikt behoudt deze zijn antislip effect wanneer er regelmatig eendieptereiniging wordt uitgevoerd. In sommige situaties durven wij zelfs te stellen dat het een éénmalige behandeling betreft. Het geloof in de kwaliteit van een Slidex antislip behandeling stelt ons in staat om lange garanties af te geven. 

Bent u nog niet overtuigd van onze antislip behandeling, vraag dan een proefstuk aan.

   
         
         
         
             
       

Slidex is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

   Sanifix.nl - Professionele reparaties
   Slidex.nl - Antislipbehandelingen
   Proffill.nl - Doe-het-zelf reparatiesets

   
           
           
   
 Logo Proffill
     
    Slidex Antislipsystemen - onderdeel van Sanifix | Neem contact met ons op! | Webdesign: Devaca - Creative Support