Vragen en offertes Vragen en offertes
0345 - 631 581
Locatie Parmentierstraat 9
4143 HA Leerdam
 

    Home Antislip Ondergronden Uw voordelen Over ons Contact    
         
         
         
    Ondergronden    
         
         
         
   

Slidex heeft speciaal voor gladde vloeren een antislip behandeling ontwikkeld welke toegepast kan worden op steenachtige ondergronden. Dankzij deze behandeling verandert uw gladde vloer, juist in natte toestand, in een stroeve vloer. Doordat vloeistoffen met reactiestoffen een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak van uw vloer is de behandeling alleen maar uit te voeren op steenachtige ondergronden. Eén van de vele voordelen van deze behandeling is dat het uiterlijk van uw vloer niet wordt aangetast. Uw huidige tegelvloer kan blijven liggen en er hoeven geen sloopwerkzaamheden plaats te vinden zodat u minimale hinder ondervindt.

Antislipbehandeling Slidex

Veilige stroeve vloeren
Gladde vloeren kunnen grote gevaren opleveren voor de gezondheid van uzelf en uw bezoekers. Een gladde vloer kan glij- en valpartijen veroorzaken welke gevolgen hebben op zowel lichamelijk als financieel gebied. De speciaal ontwikkelde antislip behandeling zorgt er voor dat een gladde natte vloer verandert in een stroeve vloer. U draagt bij aan de vermindering van het aantal ongelukken en vermindert de kans op eventuele schade claims. 

Garantie tegen gladde vloer
In de afgelopen jaren hebben de Slidex antislipbehandelingen de doeltreffendheid in de praktijk ruimschoots bewezen. Behandelde vloeren krijgen 3 tot 6 jaar garantie op de stroefheid afhankelijk van de situatie en gebruiksintensiteit. Met de tot op heden verworven ervaring kunnen wij stellen dat de gegarandeerde stroefheid van ons product de garantietermijn ruimschoots overschrijft.

 

Welke ondergronden
zijn geschikt?


Tegelvloeren
-  Keramisch
-  (on)Geglazuurd
-  Dubbelhardgebakken
-  Plavuizen
-  Porcenalato

Natuursteen
-  Graniet
-  Marmer
- Travertin

Overig
-  Leisteen
-  Granito
-  Beton

   
         
         
         
             
       

Slidex is onderdeel van Sanifix. Met de diensten en producten van Sanifix worden schades aan o.a. baden, douche- en wastafels en (vloer-)tegels hersteld.

   Sanifix.nl - Professionele reparaties
   Slidex.nl - Antislipbehandelingen
   Proffill.nl - Doe-het-zelf reparatiesets

   
           
           
   
 Logo Proffill
     
    Slidex Antislipsystemen - onderdeel van Sanifix | Neem contact met ons op! | Webdesign: Devaca - Creative Support