antislip zwembad
Bekend van SBS6

Antislip zwembad oppervlakten

Voordelen van antislip zwembad behandeling:

 • Uw vloer voldoet aan de stroefheidsnorm.
 • U ontvangt 3 jaar garantie.
 • U weet zeker dat de antislip behandeling niet loslaat.
 • U kunt de vloer na behandeling direct weer betreden.
 • De behandeling is volledig onzichtbaar. Dit betekent dat het aanzicht van uw vloer niet wordt aangetast.
Scroll voor meer

Waarom een antislip zwembadomgeving nemen?

Bij Slidex kunnen we ervoor zorgen dat uw oppervlakten rondom uw zwembad antislip zijn, dat een stuk veiliger is dan voorheen. Wij begrijpen hoe belangrijk de veiligheid en het comfort van zwemmers is, en daarom bieden wij hoogwaardige antislip-oplossingen die zorgen voor een zorgeloze zwemervaring. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat uw zwembadoppervlakken veilig en antislip zijn, waardoor ongevallen worden voorkomen en u uw gasten een uitstekende zwemomgeving kunt bieden.

Een gladde en natte omgeving, zoals een zwembad, kan gevaarlijk zijn voor zowel zwemmers als voetgangers rondom het zwembad. Het risico op uitglijden en vallen is aanzienlijk, vooral wanneer mensen in en uit het zwembad stappen of langs de zwembadrand lopen. Ongelukken kunnen resulteren in verwondingen, aansprakelijkheidskwesties en een negatieve reputatie voor uw zwembad.

Onze Slidex antislip zwembad behandeling is speciaal ontworpen om deze risico’s te minimaliseren. De antislip behandeling gaat erg lang mee. Wacht niet langer neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid vertellen wat voor uw zwembad de beste mogelijkheden zijn.

De voordelen van een antislip zwembad

Met onze Slidex antislip zwembad behandeling geniet u van talloze voordelen. Hieronder zijn de meeste van de voordelen kort uitgelegd:

Verbeterde veiligheid: onze behandelingen creëren een veilige omgeving voor zwemmers en voetgangers. Het antislip oppervlak zorgt ervoor dat mensen stabiel blijven en zelfverzekerd kunnen bewegen, waardoor het risico op ongevallen wordt geminimaliseerd.

Verhoogd vertrouwen: als zwembadeigenaar wilt u dat uw gasten met vertrouwen genieten van uw faciliteit. Met onze antislip-oplossingen kunnen uw gasten zorgeloos zwemmen, wetende dat hun veiligheid een prioriteit is.

Lange levensduur: onze hoogwaardige behandelingen zijn duurzaam en bestand tegen de slijtage van regelmatig gebruik en zwembadchemicaliën. Hierdoor behouden ze hun antislipkwaliteit en esthetische uitstraling voor langere tijd.

Eenvoudige reiniging: de antislip behandelingen zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Dit bespaart tijd en kosten bij het onderhouden van uw antislip zwembad.

Aanpasbare opties: we bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen om aan uw specifieke behoeften en ontwerpwensen te voldoen. U kunt uw zwembad personaliseren zonder concessies te doen aan veiligheid.

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581
antislip zwembad

Ondergronden

Deze ondergronden kunnen we antislip maken

Tegelvloeren

 • Keramisch
 • Plavuizen
 • Porcelanato

Natuursteen

 • Graniet
 • Marmer
 • Travertin

Overig

 • Leisteen
 • Granito
 • Beton

Waarom kiezen voor Slidex

Bij Slidex streven we ernaar om u de beste service en producten in de industrie te bieden. Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring in het aanbrengen van antislip behandelingen in zwembaden van verschillende groottes en ontwerpen. We begrijpen de unieke uitdagingen van zwembaden en werken nauw met u samen om de ideale antislip-oplossing te creëren die aan uw behoeften voldoet.

Onze klantgerichte aanpak en toewijding aan kwaliteit hebben ons een uitstekende reputatie bezorgd in de branche. We zijn trots op onze tevreden klanten en de positieve feedback die we hebben ontvangen over onze Slidex antislip zwembad behandelingen. Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581

Antislip mogelijkheden

Projecten die antislip gemaakt kunnen worden

Tegels antislip maken balkon

Balkon

Tegels antislip maken badkamer

Badkamer

Tegels antislip maken binnen

Beton galerij

Tegels antislip maken parkeergarage

Parkeergarage

Tegels antislip maken zwembad

Zwembad

Tegels antislip maken tuin

Buiten terras

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581


Vertrouwd door 200+ bedrijven