Antislip badkamer-slidex
Bekend van SBS6

Antislip badkamer

Voordelen van een antislip badkamer bij Slidex:

 • U ontvangt 3 jaar garantie op uw antislip badkamervloer
 • De antislip behandeling laat niet los
 • Inclusief een officiële stroefheidsmeting
 • Binnen 2 uur kan u de antislip badkamertegels alweer betreden
 • Onzichtbare antislip badkamertegel behandeling
Scroll voor meer

Badkamer antislip maken

Uw badkamer volledig slip proof!

Een groot nadeel is dat tegels erg glad kunnen worden in natte omstandigheden. Slidex maakt van uw gladde tegels in de badkamer, antislip badkamertegels. De badkamervloer wordt hierdoor stroef. Door uw badkamertegels of douchetegels antislip te laten maken voorkomt u onnodige valpartijen en onveilige situaties.

Slidex voorziet u van een antislip vloer, een antislip trap en/of van antisliptegels voor in de badkamer of douche. Dit is onze specialiteit en doen wij al bijna 30 jaar met groot plezier. Met onze geavanceerde methode zorgen wij voor badkamertegels en douchetegels die stroef blijven in natte toestanden: wel zo veilig!

Antislip badkamer behandeling

Sinds 1955 is een antislip badkamervloer één van onze specialiteiten. Door het toepassen van onze methode zorgen wij ervoor dat uw badkamervloer stroef blijft.

Bij Slidex kan een antislip behandeling voor de badkamer niet loslaten. Onze antislip behandeling is op basis van etsen. De antislipvloeistof van Slidex gaat een reactie aan met de badkamertegels waarbij er microscopisch kleine poriën ontstaan. De poriën zorgen voor het antislipeffect op de tegels. De bewerking komt in de badkamertegels, waardoor de antislip nooit kan loslaten. U ziet geen uiterlijke veranderingen.

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581
Antislip badkamer-slidex

Ondergronden

Deze ondergronden kunnen we antislip maken

Tegelvloeren

 • Keramisch
 • Plavuizen
 • Porcelanato

Natuursteen

 • Graniet
 • Marmer
 • Travertin

Overig

 • Leisteen
 • Granito
 • Beton

Waarom een badkamervloer antislip behandeling?

Heeft u een badkamer of een douche in huis? Dan wilt u voorkomen dat de badkamervloer glad wordt in natte omstandigheden.

Een gladde badkamervloer kan ongelukken en onveilige situaties veroorzaken. U wilt een zo veilig mogelijke woonomgeving creëren. Slidex is de ideale oplossing!

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581

Antislip mogelijkheden

Projecten die antislip gemaakt kunnen worden

Tegels antislip maken balkon

Balkon

Tegels antislip maken badkamer

Badkamer

Tegels antislip maken binnen

Beton galerij

Tegels antislip maken parkeergarage

Parkeergarage

Tegels antislip maken zwembad

Zwembad

Tegels antislip maken tuin

Buiten terras

Offerte aanvragen
of bel 0345 631 581
Vertrouwd door 200+ bedrijven

Werkwijze badkamer antislip maken

Slidex werkt volgens een vaste werkwijze. Hierdoor kunnen wij u de beste antislip badkamer garanderen.

Antislip badkamer-slidex

1. Stroefheidsmeting badkamer

De antislip behandeling voor een badkamer of (inloop) douche begint bij een stroefheidsmeting. Aan de hand van deze meting kunnen wij u laten zien hoe stroef badkamer was voor de behandeling en hoe stroef uw badkamer is na de behandeling. U ziet gelijk het resultaat van de onzichtbare antislip behandeling!

2. Badkamerreiniging

Wij zorgen ervoor dat uw badkamertegels of douchetegels door gebruik van professionele reinigingsapparatuur grondig gereinigd wordt. Dit is belangrijk voor een optimale hechting.

3. Antislip badkamer behandeling

De antislip badkamer behandeling wordt door professionele apparatuur aangebracht.

4. Badkamerreiniging

Na de inwerkperiode verwijderen wij het overtollige middel en zorgen wij ervoor dat uw  er keurig bij staat, maar dan met onzichtbare antislip. Waar u overigens ook 3 jaar garantie op krijgt.

5. Stroefheidsmeting douche

De antislip badkamertegels behandeling wordt afgesloten met een laatste stroefheidsmeting. Wij delen graag het resultaat van uw antislip tegels! Uw antislip voor in de douche of voor in de badkamer is af.

Waarom kiezen voor Slidex antislip badkamer behandeling?

Met een antislip behandeling van Slidex verkleint u de kans op ernstig letsel bij uzelf of bezoekers. Door de speciale antislip behandeling hoeft u niet in te leveren op design, één van de vele voordelen ten opzichte van vloercoating. Wij zijn overtuigd van onze antislip behandeling, daarom krijgt u 3 jaar garantie!